Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

[mc4wp_form id="6"]

FAQ

Hieronder kun je de antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen. Mail ons dan op amber@thesocialgoodgirl.com.

Adverteren

Het idee achter GRAMMIE is dat óók de Instagrammers die (nog) geen 100K volgers hebben, de kans krijgen om hun verhaal te verspreiden. Daarom werken wij graag samen met getalenteerde ondernemers die een prachtig bedrijf hebben opgezet. Juist dankzij deze mooie Instagrammers, kunnen wij GRAMMIE aanbieden voor een lager tarief.

Algemeen

De disclaimer kun je op de website van @thesocialgoodgirl vinden.

Wellicht. Als de eerste editie een succes is, zullen we uitzoeken of er behoefte is aan een tweede editie.

Hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Dat is GRAMMIE. Laat je inspireren door bijzondere Instagrammers die een inspirerend en mooi verhaal te vertellen hebben. Step up your Instagram-game met de tips en tricks die je van @thesocialgoodgirl gewend bent.

Nee. Voor nu is GRAMMIE alleen in print beschikbaar.

Bestellen

De inspirerende verhalen en Instagram tips zijn natuurlijk onbetaalbaar 😉 Maar we moesten er toch echt een vriendelijk prijskaartje aanhangen. Daarom betaal je €13.75-, inclusief btw. en€3.95-, excl. btw voor de verzendkosten.

Na het succesvol afronden van de betaling, ontvang je van ons een bevestiging met je factuur. Heb je deze niet ontvangen? Bekijk dan eerst even je spam en promotie-folder. Kun je hem echt niet vinden? Stuur dan een email naar amber@thesocialgoodgirl.com

De GRAMMIE is te bestellen via deze link.

GRAMMIE is te bestellen zolang de voorraad strekt.

Zodra je klaar bent om af te rekenen, krijg je meerdere betaalmogelijkheden. Zo kun je o.a. via IDEAL en met je creditkaart betalen. De betaling wordt gedaan in een beveiligde omgeving.

Verzending

Een magazine van 160 pagina’s weegt behoorlijk wat. Vandaar dat de bezendkosten per GRAMMIE €3.95-, is exclusief 6% btw.

Nee. Momenteel wordt GRAMMIE alleen binnen Nederland verzonden!

Het team van GRAMMIE vindt duurzaamheid belangrijk! Daarom hebben we voor slow shipment gekozen. Elke maandag verzenden wij alle GRAMMIE’s, zodat deze op donderdag op je deurmat valt.