Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

[mc4wp_form id="6"]

Het GRAMMIE Team

Ontmoet de getalenteerde Instagrammers achter GRAMMIE.

#Editor-in-chief

“Ik ben Amber, Instagramjunkie en ontbijtliefhebber. Ik zeg ‘ja!’ tegen duurzaamheid en ‘online’ is my middle name. Als The Social Good Girl help ik creatieve sociale ondernemers hun verhaal te verspreiden via Instagram. Zodat hun onderneming groeit, terwijl ze intussen de vrijheid hebben om het leven van hun dromen te leiden.”

#Sales Editor

“Mijn naam is Catrien, een echte salestijger. Het liefst ben ik de hele dag aan het netwerken om zo leuke samenwerkingen op te zetten. Vanuit het tropische Bangkok werk ik voor The Social Good Girl waar ik onder andere bezig ben met het GRAMMIE magazine. Ik ben verslaafd aan pasta Bolognese en kan niet zonder Netflix.”

#Editor

 

Naomi Smits: juf | tekstschrijver | columnist | leest-pubquizt-kookt-post-shopt-feest-hockeyt-pakt in/uit-glittert-yogaat en is dol op flamingo’s.

#Style Editor

“Ik ben Jessie Willemsen, 18 jaar en student DTP grafisch vormgever. Ik vind het leuk om dingen te creëren en dat kan ik helemaal kwijt in mijn opleiding en hobby! Verder werk ik graag aan mijn webwinkel waar ik handgemaakte blijmakertjes voor maak.”

#Style Editor

“Hi! Ik ben Manon Toma. Ik wil dat jouw toekomstige klant ZIET hóe tof jouw merk is!”. Als personal & digital brand designer help ik jóu als ambitieuze en online actieve ondernemer met het opmerkelijk (her) positioneren en kenmerkend presenteren van jezelf als personal brand. Hiermee kom én blijf jij op de online radar van jouw publiek. “Ook al doe je hetzelfde, je bent NIET hetzelfde.”

#Photo- grapher

“Mijn naam is Hannah Broekhuizen en ik ben het gezicht achter www.hannah-rosalie.com. Ik kom uit Rotterdam en sta het liefste de hele dag achter mijn camera. Fotografie is dan ook mijn passie, en ik vind het fantastisch om de magische wereld om ons heen vast te leggen.”

Bedankt!

Wij willen alle ‘Instagrammers next door’ die aan deze editie hebben meegewerkt heel erg bedanken. Zonder jullie zou GRAMMIE niet mogelijk zijn geweest!