Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

[mc4wp_form id="6"]

GRAMMIE

Hét Instagram-marketing magazine van Nederland

Met mijn onderneming @thesocialgoodgirl help ik enthousiaste ondernemers met hun Instagram-marketing. Je hoeft enkel maar naar de cijfers te kijken om erachter te komen dat Instagram BOOMING (business) is. De tijd dat alleen de puberdochter van je buren selfies plaatst van haar en haar vriendinnen is compleet voorbij. Zij is namelijk niet meer de enige die prachtige content deelt via dit geweldige platform. Met meer dan 800 miljoen gebruikers – and still counting – wereldwijd is Instagram het grootste visuele socialmedia-kanaal van dit moment.

En weet je wat het gekke is? Op de één of andere manier zie ik in mijn geliefde tijdschriften telkens dezelfde verhalen voorbij komen: Instagrammers die +100K volgers hebben, flexibele fitgirls en al die social influencers. Met al hun big opportunities, successen en goedbedoelde adviezen met een heleboel moeilijke woorden. Als online marketeer mis ik niet alleen de hands-on tips die gewoon in jip-en-janneketaal zijn geschreven, maar ook het verhaal van de ‘gewone’ Instagrammer.

Het wordt dus hoog tijd dat ‘your Instagrammer next door’ de kans krijgt om zijn of haar podium te pakken. Te shinen in de spotlights. Te stralen en te sprankelen. En laat dat nou net het idee zijn achter GRAMMIE – hét eerste Instagram-marketing magazine van Nederland. Laat je inspireren door bijzondere Instagrammers die een inspirerend en mooi verhaal te vertellen hebben. Step up your Instagram-game met de tips en tricks die je van @thesocialgoodgirl gewend bent. Geniet van A tot Z van GRAMMIE; het magazine waar ik heel erg trots op ben.

Liefs,
Amber

GRAMMIE INstagram MArketing

Dit is een ode aan alle grammers die echt willen zijn.
Dit is een ode aan alle grammers die een verhaal te vertellen hebben.
Dit is een ode aan alle ‘Instagrammers next door’; ook zij verdienen het om gezien te worden!